Конферентни зали - Хотел Рачев Арбанаси

Хотел Рачев > Конферентни зали - Хотел Рачев Арбанаси

Конферентни зали за фирмени мероприятия в Арбанаси


Добре дошли в Рачев Резиденс - перфектното място за вашето следващо фирмено събитие, конференция, обучение или презентация. Намиращ се в сърцето на прекрасното село Арбанаси. Нашият хотел предлага изключителни условия и удобства, които ще осигурят успешно и незабравимо корпоративно събитие.


Със своите 50 стилно обзаведени стаи, Рачев Резиденс предлага комфортно настаняване за вашите гости или служители. Нашата цел е да се погрижим за тях с изключително внимание към детайлите, за да се уверим, че те ще се чувстват като у дома си през цялото време на престоя си.


За вашето фирмено събитие разполагаме с три модерни конферентни зали, които са идеални за срещи на различен мащаб. Нашата главна зала разполага с впечатляващ капацитет от 180 места, като е подходяща за големи конференции и представления. Допълнително, две по-малки зали със съответно 30 места ви предлагат комфортно и уютно пространство за по-малки групи или обучения.


В Рачев Резиденс не само че се грижим за вашите бизнес нужди, но имаме и прекрасни възможности за релаксация и отдих. Нашите гости могат да се насладят на външния басейн, огромна лятна зелена градина,който предлага освежаващи моменти на почивка след продуктивни заседания. Ресторантът ни ще ви очарова със своите вкусове и кулинарни изкушения, а терасата ни, с капацитет от над 100 места, е идеалното място за специални обяди, вечери или коктейли.


Нашето внимание към детайлите, професионализмът на нашия екип и уникалната ни локация правят Рачев Резиденс идеалния избор за всякакви фирмени събития. Ние сме готови да се погрижим за всичко - от планирането и подготовката до осигуряването на висококачествени услуги по време на самото събитие.


Свържете се с нас днес и нека ви помогнем да организирате перфектното фирмено събитие в Рачев Резиденс. Нашето приятелско и професионално обслужване ще ви увери, че вашето събитие ще бъде изключително успешно и запомнящо се.

Цени и пакети:


За точна цена и оферта, моля свържете се с нас - За контакти. Според броя гости и деня на вашия повод, ще ви изготвим оферта. Можем да ви предложим цена на куверт или изхранване на свободна консумация.

Резервации и информация:
+359 877 000 820